SPIRITUÁLIS ZENEI HÁTTÉR

Időpont egyeztetés: 06-20-923-72-26

Kedves Érdeklődő!

Szeretnék pár sort írni Magamról, bemutatkozásképpen

Fő tevékenységeim

Karmikus újrakezdés

Jóslással, jövőbe látással, összeomlásból, kilátástalanságból való kivezető út megnyitása.

Tönkrement karmájának bezárása rontás, -átoklevétellel

Pénzének levédése, előző életekből áthozott büntetések elzárása.
Párkapcsolatának megvédése, szerelmi kötés-oldás

Szellemlevétel

Halott ember itt rekedt szelleme kapcsolódott az emberhez vagy lakásához. Ilyenkor ránk pattan a szellem haragja, tulajdonsága, betegsége.
Rossz irányba megváltozik az ember élete. Spirituális úton az itt rekedt szellemeket át kell segíteni a túlvilágra.

Energiavámpírok leszedése

Tünetek: nem tudja irányítani a saját életét, munkája, cselekedetei, kapcsolatai szétesnek, úgy érzi, nincs semmire energiája, nem ura a helyzetnek. Ilyenkor karmaoldással, levédéssel karmikus sorsáak fordítását meg kell oldani.
A látó, ráérző képességem már gyermekkoromban megmutatkozott. Veleszületett képességeimet nagyon hamar alkalmaztam állatokon, és környezetemen, előérzetemet pedig kisgyerekkoromban.
Lejelezték, hogy felnőttként, a világ másik részén is fogok élni. Pszichológiai tanulmányaim mellett, megismertem a Délamerikai /Peru, Boliviai/ indiánok igazi életét, sámáni tudását, hitét. Ezektől az emberektől, sámánoktól tanulva erősödött a hitem, hogy az embernek van másik élete is, és van élet a halál után. Létezik egy fenti erő mely segít, sorsunk alakításában. A bennszülött indiánok /sámánok/ különböző módokon vették a jeleket melyekből tudták, hogy mi fog történni. Már kisgyerek korom óta kapok jeleket, érzem a magam körül lévő pozitív és negatív karmákat.

(Fehér Mágia - testen kívüli, érzéken túli érzékelés, magasabb tudatosság)

(Fehér Mágia - testen kívüli, érzéken túli érzékelés, magasabb tudatosság)

Élethivatásommá vált az emberek karmikus kapcsolatainak rendezése. Látom az aurát, s látom, érzem az emberi sorsokat, s alázattal nyújtok kezet a hozzám érkezőknek. Ehhez a munkához nélkülözhetetlen az egyszerű tiszta emberi hit, a magas spirituális képesség, és a Fehér Mágia útján rávezetni az embereket, hogy mi a feladatuk, milyen utat járnak, s hogyan tudják életüket újraépiteni, karmájukat teljesíteni. Több évtizedes munka során igen sok embernek adtam vissza a lelki békéjét.

Tevékenyégek

JÖVŐLÁTÁS

Jövőlátásra lehet szükségünk, ha valamiben nem vagyunk biztosak, vagy nagyon nagy jelentőséget képvisel számunkra és környezetünkre. A jövőlátás az üveggömbömmel történik, ami mindig igazat mondott, és helyes utat jelölt ki azok számára akiknek szüksége volt rá. Jövőlátás másik módja, a harmadik szemen keresztül beérkezett, ráérző, rálátó, előrelátó képességem.

SORSELEMZÉS

Mindenkinek ajánlom, aki szeretné tudni mi van a sorsában, és hogy mivel tudná az életét jobb irányba befolyásolni. Sorsunkat mi magunk alakítjuk. Ez az elemzés fényképből, írásból, hivatalos okmányokból, magánélettel, és munkával kapcsolatosan pontos, korrekt elemzést tudok végezni. Elemzést követően, a megfelelő instrukciókat adom meg, megfogom a kliens kezét és átsegítem a legnehezebb élethelyzeteken.

FEHÉR MÁGIA

A Védelem Eszköze... Szerepe minden negatív erő levétele.

FEKETE MÁGIA LEVÉTELE

Fontosnak tartom, hogy ha valakin fekete mágia van, letisztítsuk róla, ugyanis ilyenkor történhetnek a balesetek, szerencsétlenségek, betegségek, romló kapcsolatok, pénzügyi, anyagi tönkremenések.
Büntetések, szegénység és boldogtalanságok, kilátástalan élethelyzetek. Aki fekete mágiához kapcsolódik, veszélyt jelent az illetőre, mert hatása alá kerül, s tönkreteszi életét.
Továbbá fontos az is, hogy tudjuk, sokszor akár a "hétköznapi" emberek is megátkozhatnak bennünket, úgy, hogy még ők sem tudnak róluk. Ezért kell mindig pozitívan, és szeretetteljesen viselkednünk másokkal szemben, még akkor is ha a jelen pillanatban nem könnyű.
Kérem ne felejtse el, hogy amit teszünk, vagy kívánunk másoknak, legyen jó vagy rossz, karmikusan visszahullik ránk.

KARMIKUS KAPCSOLATOK LETÍSZTÍTÁSA

Sokféle karma létezik.
Egyéni karma, párkapcsolati, családi, nemi karma, testi vonzalom által összekapcsolt karmák, tragikus balesetben, öngyilkosságban elhunyt karmák.
A tragikus vagy erőszakosan elhunyt személyek lelke, valamint azon elhalálozott lelkek akiket a Földön maguk mellett tartanak hozzátartozóik, és nem engednek el a halál után ragaszkodnak földi társukhoz, életükhöz, ezáltal nehezebben lépnek át a következő dimenzióba, és reinkarnálódásuk is nehezebb.
Ezért nagyon fontos az elengedés, bármilyen fájdalmas, vagy boldog karmikus kapcsolatról legyen is szó. A halál közeledtével mindannyian félünk, feladatunk elrendezni földi adóságainkat. Kibékülni, megbocsátani, haragosainknak, és bocsánatot kérni, akiket megbántottunk. Ha megteremtjük a földi békét magunkban, elfogadjuk sorsunkat, elmenetelünket, elengedjük békével egymást, feloldozzuk egymás közötti szerződött karmikus kötelékeinket. Halál után egyik fél sem marad lelki függőségben.
Ezért nagyon fontos, a megbocsátás, elengedés, lelki béke, elfogadás.

A karma kötelékével összekötött párok:

Azok tartoznak, akiket elmúlt kapcsolataik karmája hozott egymás útjába. A negatív karmával bíró párok rossz kapcsolatban élnek a földön, előző életükben is negatív kapcsolatban éltek, s leszületve ismét megkapták ezt a rossz karmát. Ha ezek a párok együtt maradnak, van esély a rossz karma közös ledolgozására. A pozitív karmával bíró párok igen jó tiszta karmát hoznak a múltból. Viszont csak a múlt karmájából nem lehet élni folyamatosan, ha nem munkálkodnak közösen a jó karma fenntartásán, elfordul az életük negatív irányba, a pozitívum megfordul, s megindul egy kellemetlen folyamat, melyről már írtam.

Testi vonzalom által összekapcsolt párok:

Ezt a kapcsolatot nem korábbi előző életek, karmák hívták életre, hanem egyedül a nemiség, melyben nincs jelen a spirituális fejlődés. Itt nincs inkarnáció. Rövid távú földi életek ezek.
Életeink során leszülethetünk, női illetve férfi testben is, a nemi karma rendkívül erős, bármelyik nemben is születünk újra és újra, hozzuk magunkkal az előző életek lenyomatait. Lehet, hogy leszületik egy lélek nőnek, de sok életen át volt férfi, (lehetett már nő is), s mint nő rendkívül erős egóval bír. Tehát hordozza magában a férfi identitás jegyeit. És fordítva leszületik férfinak, és előző életekben nőként született, hozza magával a feminin tulajdonságokat.
Mindannyiunkban megtalálható a női és a férfi lélekrész. Aki megérti a karma működését, rájön, hogy mindannyian kicsit feminin, és masculin tulajdonságokkal bírunk, és az élet lényege az, hogy bármit megélünk spirituálisan, testileg, azt tekintsük ledolgozásnak, ajándéknak.

Előző életek, elvégezetlen feladatait, bűneit, letisztítjuk, és engedjük a lélek felszabadulását, nem visszük a feladatot következő életünkbe.
Vannak emberek, akik kicsit, talán tudatlanságból, rosszul rögzült segítségadásból magukra veszik más emberek, idegenek terheit, karmáit. Ezáltal függőséget alakítanak ki, s magukhoz vonzzák a tömérdek szenvedést ”jó szándékból”.
A jó szándékú ember azt hiszi, ha szinte feláldozza az életét, megmentheti a szenvedőt. Téved. Ő lesz az áldozat. Szét kell tudnunk választani, meddig segíthetünk, és mikor kell távoltartani magunkat. Megvédeni, mert „Más ember karmáját nem lehet átvállalni”.
Legtöbb ilyen átvállalás lehet: szülő-gyermek, férj-feleség között.

REGRESSZIÓ

Ez az egyik leghasznosabb, de legalábbis a legmélyebb módszer arra, hogy az előző életünkbeni problémáinkat, gátainkat feloldjuk.
A módszer a tudatalattival való kommunikáción alapul, amiben Én vagyok a koordinátor. Fontos, hogy visszamenjünk a problémás korba, és átéljük újra ugyanazokat az érzéseket, és mostmár a mai tudásunkkal megoldjuk őket. Ugye Önöknek sem volt felhőtlen a gyermekkoruk? Mindenkiben vannak sérelmek, kiben kisebbek, kiben nagyobbak. Ennek így kellett történnie, a karmánkban így volt megírva. Azonban amit 3-4-5 évesen nem tudtunk még, azt mostmár megértjük, és átalakíthajtuk a fájdalmainkat megbocsátássá, és pozitív elfogadássá.Regressziós utazással visszavezetünk ha szükséges előző életekbe, karmikus föloldást vagy karmabezárást végzünk.Visszanyulunk a múltba, mely meghatározza a jelent, és befolyásolja a jövőt.

KARMAHOROSZKÓP

Azért fontos a karmahoroszkóp kielemzése, mert így visszavezethetem Önöket az elõzõ életekbe, ahol feltárjuk a gyökereket, és karmikus kötést-oldást végzünk.Visszanyúlunk a múltba, mely meghatározza a jelent és befolyásolja a jövőt. Ha fekete mágiát hordozunk a sorsunkban, akkor minél előbb meg kell "szabadulnunk" tőle, vagyis FEHÉR MÁGIÁVAL (ez a VÉDELEM eszköze) meg kell szüntetnünk.
Honnan tudhatjuk, hogy a Fekete mágia áldozatává váltunk?
A válasz sajnos nagyon egyszerű: minden rosszul sül el az életünkben. Sérül az auránk, a jövőnk rossz irányban kezd el haladni, semmi sem sikerül, munkában, egészségben, párkapocsolatban stb. A lassú tönkremenés hozza a betegségeket, sikertelenséget, boldogtalanságot, gyűlöletet, félelmet.
Amikor mindezt már látjuk, fontos, az auratisztítás, levédések, oldást, majd fehér mágia kötést kell végezni nagyon hamar, nehogy benne ragadjunk.

AURAFOTÓ KÉSZÍTÉS, VIZSGÁLAT, ENERGIA ÁTADÁS

Az aurafotózás nagyon hasznos dolog, ugyanis megmutatja, hogy mennyi energiánk van, mennyire vagyunk ellazult állapotban, egyensúlyban. A fotó készítése úgy történik, hogy a vendég leül a székre, és kényelmesen, ellazulva az egyik kezét egy szenzorra teszi, miközben egy fényképezővel lefényképezem.
Ez a fénykép és a szenzor együttesen kimutatja a számítógépben lévő programban, hogy milyen színű a vendég aurája, mennyire relaxált. Természetesen kap mindenki egy kielemzést. Az Aurafotó, megerősiti azt a színenergiát melyet én látok a személy körül.Aura nagyon finom elektromos rezgéseket jelent.
Mindenkinek más színű, más méretű a rezgése és az aurája.
A benne lévő 7 csakra a 7 aura réteg energiáját jelzi. A csakrák energiakerekek, melyek a gerincoszlop mentén helyezkednek el, és adják az energiát a megfelelő szerveknek, szervrendszereknek. Az aura csakra kielemzéséből, nagyon komoly következtetéseket lehet levonni, az ember energetikai és spirituális állapotáról.
Továbbá a rejtett képességeket lehet látni, pl./indigógyerekek/ A felborult csakra, tisztátalan aura állapotát energiaadással helyre lehet állitani.

Előző életeim

Kereszt: A kéz és a kereszt, az Isteni védelmet jelenti

Kereszt: A kéz és a kereszt, az Isteni védelmet jelenti

A lélek fölemelkedése, megtisztulása, hallhatatlansága a transzcendensben.

Királylányok

Királylányok: 1200-as évekre nyúlik vissza előző életbeli spirituális utazásom. Középkori vár részlet, elüldözött /fehér ruhás/ királylány voltam, s hosszú viszontagságos bolyongás után visszatalálás a valódi otthonomba, a várba, s megbékélés a várban maradt testvérpárommal.

Tarót kártya és kristálygömb

Tarót kártya és kristálygömb: mindennapos munkám egyik eszköze.

Spirituális beavatás

Spirituális beavatás

Saját spirituális élményanyag/középkor

A lélek legmagasabb spirituális egyesülése: Saját spirituális élményanyag/középkor.

A lélek testből való felemelkedése, az én feladása, Isteni egyesülés, extázisa, középkori lélekpár.

Földről való felemelkedése, látszik, hogy a földön álló lovag megjelenése meg akarja akadályozni ezt a páratlan spirituális élményt.

Spirituális beavatás

Az energia felemelése a harmadik szem és koronacsakrához

Jolanda aura fotója

Jolanda aura fotója

A képeken spirituális utazásaimat örökítettem meg. Ezek az utazások, részben saját földi életem, tudattalan élmények megjelenítése, melyek az aktuális problémák megoldásában segítséget nyújtottak.

Részben viszont előző életekben megélt élményanyagok. Az élményeket igyekeztem élethűen megfesteni, de soha nem lehet úgy visszaadni egy ilyen utazást, mint ahogyan az megtörténik velünk.

Számos utazásom élményanyaga jelenleg félig kész képekben, leírásokban szerepel.

A belső utazások, hihetetlen rejtett képességeket képesek feldobni az ember tudattalanjából, Igen sok segítséget nyújt, jelenlegi bonyolult életünk megértéséhez.

Sok publikációm és tanácsadásom megjelent különbözõ újságokban, ezekbõl kettõt láthatnak itt.

Talán nem vagyunk azon az úton, ahol kellene lenni, még éretlenek vagyunk, nagyon sok tanulni valónk, megtapasztalni valónk van az életben. De ha szembenézünk sorsunkkal, és megtanuljuk, hogy mit miért kapunk, hogy miért történik velünk, ami történik, és megértjük, hogy az adott pillanatban nem tehetünk mást, mint elfogadjuk azt, ami van. Mert részesei vagyunk az univerzumnak, és parányi porszemecskeként átvesszük a kölcsönös rezgéseket, és felfogjuk ésszel, hogy éppen „az a feladatunk, ami történik velünk az adott pillanatban” Mindannyian kíváncsiak vagyunk a hihetetlen rejtélyre, hogy vajon „mik lehettünk előző életünkben” és vajon hány életünk volt, és mik leszünk, ha elmegyünk a földről.

Milyen karmikus kapcsolatban lehettünk szerelmünkkel, családtagjainkkal, barátainkkal.

Találkoztunk-e velük már, és milyen formában. Miket, és miket nem követtünk el (jót, rosszat) előző életünkben.

Elérhetőség

Időpont egyeztetés végett az alábbi számon hívjon:

Tel: 06-20-923-7226

Helyszín: Budapest

Email cím: info@jolandakarma.com

1 óra alatt regressziót, tisztánlátást, jövõbelátást, sorselemzést, rontáslevételt végezhetünk, aura fotót készíthetünk.

A próbléma mélységétõl függ, hogy az 1 órába mennyi tevékenység fér bele.

Üdvözlettel:

Jolanda